De compacte douche unit of mobiele douche

Tijdens evenementen, wedstrijden of op een bouwplaats zie je wel vaker van die wagens staan met daarin sanitaire voorzieningen zoals toiletten en douches.

 

 

Deze units zijn makkelijk te plaatsen en erg handig als je toch een lekkere douche in de buurt wilt hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een voetbal toernooi, sportdag, fietstochten, hardloopwedstrijden, survivaltochten of tijdens een kamp. Ook tijdens de bouw wordt er vaak gebruik gemaakt van deze units. Makkelijk voor naast je huis tijdens een verbouwing van bijvoorbeeld je badkamer. Zo heb je toch de nodige sanitaire benodigdheden bij de hand en behoud je je privacy en hoef je niet bij andere mensen te gaan douchen.

De verschillende uitvoeringen    

Een dergelijke unit is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen. Zo kun je voor een uitvoering met alleen douches kiezen maar ook voor varianten waar nog eens extra een toilet of een bad in zit. Het is maar net wat je nodig denkt te hebben. Ook kan deze unit in verschillende afmetingen worden geleverd. Heb je dus bijvoorbeeld een groot evenement of een wedstrijd waar veel mensen aan meedoen, dan kun je units krijgen met wel 10 douches erin. Heb je een unit nodig voor bijvoorbeeld tijdens de bouw van een huis, dan is een enkele douche natuurlijk al voldoende. Hij is verplaatsbaar en kan dus op iedere gewenste plek gezet worden, zoals bijvoorbeeld op een grasveld of bij je huis, dus net waar je maar wilt.  

De prefab uitvoering                                                                                                                         Je kunt ook kiezen voor een prefab douche unit. Dit is een soort bouwpakket bestaande uit losse onderdelen die vaak ook nog eens op maat gemaakt kunnen worden. Deze kun je dan zelf in elkaar zetten of het door iemand anders laten doen. Je moet hiervoor uiteraard wel verstand hebben van waterafvoer en toevoer.