Een luxe doucheplafond

Wie kent het niet? Je staat onder de douche en je wordt niet helemaal nat. Je wenst eigenlijk dat er in je douche een stortbui plaatsvindt, zodat je zonder te bewegen helemaal nat wordt.

 

 

Voor die mensen is er nu een oplossing, het doucheplafond, dat bestaat in verschillende maten. Van 180mm in doorsnede tot 600 mm in doorsnede. Ondanks dat het zo groot is, gaat het waterverbruik niet drastisch omhoog. Door slim om te gaan met het rendement, omhult het water heel je lichaam. De naam van deze sensatie is, hoe kan het ook anders, Raindance.

Een regenbui in je badkamer?
Je kent het wel, zomers een heerlijke verfrissende regenbui. Dat kun je nu in je eigen badkamer hebben. Maar hoe gaat het nu in zijn werk, zo’n regenbui ? Door het nabootsen van een draaiende waterbeweging en lucht krijg je de regen. Er wordt namelijk 3 liter lucht vermengd met 1 liter water. Hierdoor worden de waterstralen onderbroken door de luchtbellen. De druppels die dan ontstaan lijken op regendruppels. Het geluid doet je denken aan die verfrissende regenbui. Zelfs massagestralen kunnen door dit systeem gecreëerd worden, zo heb je je eigen masserende regenbui.

Het regenmaker systeem
Dit systeem is multifunctioneel. Een voorbeeld is de Rain Air XXL die bestaat uit 3 functies, namelijk de gewone douche, totale lichaamsdouche en massagedouche. Dit alles wordt geleverd in een totaalpakket met ingebouwde thermostaat en halogeen verlichting. Dit systeem is in een gipsplaten plafond mooi te verwerken en het meest ideaal is het om het systeem in een spanplafond te verwerken. Het mooie van dit spanplafond is dat het mooi strak wordt verwerkt. Hoge temperatuurverschillen en vochtigheid hebben totaal geen invloed op het plafond en stof wordt niet meer aangetrokken door de antistatische eigenschappen. Het plafond kan daarnaast eenvoudig gedemonteerd worden. Dit systeem weegt zonder water al 12 kilo, dus een stevige ondergrond is wel gewenst.
 
Een goedkoper alternatief?
Wil je niet meteen een heel nieuw plafond plaatsen, dan bestaat er een alternatief. Deze optie is een zelfde grote douchekop van 350mm doorsnede, maar dan met een muurmontage. Ook kun je dit systeem met een handdouche combineren. Door de lange douchearm creëer je toch een vergelijkbare douchesensatie. Voor het inbouwkraanwerk is er een mooie universele oplossing bedacht. Er wordt nu een universeel inbouwelement geleverd en je kunt kiezen uit twee kraanwerklijnen die op dit element passen. Het blok wordt later meegeleverd, voorgemonteerd en al, met de door jou uitgekozen afwerkingset.