Douche mogelijkheden op de camping

In de zomermaanden gaan veel Nederlanders op vakantie. Erg populair is het vakantie vieren op een camping. Een nadeel op een camping is voor velen echter wel dat je de douches met alle andere bezoekers moet delen.

 

Gezamenlijk sanitair
Op een camping zijn gezamenlijke douches te vinden, meestal onderverdeeld in een afdelingen voor mannen en voor vrouwen. Iedere douche is normaliter wel in een apart hokje in verband met de privacy.  

Hygiëne en privacy
Douches op campings moeten van goede kwaliteit zijn, omdat ze de hele dag door worden gebruikt door de vakantiegangers. Het is zeer belangrijk dat ze dagelijks goed schoon worden gemaakt. Zo zorg je ervoor dat alle ongerechtigheden worden opgelost en verwijderd zodat ze en schoon zijn en niet snel zullen gaan roesten. Soms bieden campings een privé douche en toilet aan als extra service, dit tegen een kleine vergoeding. Zo weet je zeker dat deze altijd schoon is omdat je hem alleen zelf gebruikt. Neem overigens altijd badslippers mee als je gebruik moet maken van gezamenlijke sanitaire voorzieningen.