Voordelen en mogelijkheden van een douche paneel

Een douche paneel heeft veel en uitgebreide functies, en heeft behalve een hoofd- en handdouche ook zijdouches die zorgen voor een heerlijke massage. 

 

  

Benodigde ruimte      

Een voordeel van een douche paneel is dat je er niet al te veel ruimte voor nodig hebt. Het kan gewoon in je al bestaande doucheruimte geplaatst worden. Ook al heb je dus een kleine badkamer, dit is een mooie uitkomst als je toch uitgebreid en heerlijk wilt ontspannen, bijvoorbeeld door te genieten van een heerlijke massage.

Soorten en modellen            

Douche panelen zijn in diverse uitvoeringen, modellen, groottes en kleuren te krijgen. Zo heb je er met thermostaat, waardoor je zelf de warmte van de stralen kunt instellen. Ook de sterkte van de stralen kun je instellen op bijvoorbeeld zacht of hard, net waar je zin in hebt. Voor mensen die niet goed ter been zijn, zijn er ook uitvoeringen met een ingebouwd stoeltje. Extra opties zijn ook nog de keuze voor voetmassage, lichttherapie of aromatherapie. Lichttherapie houdt in dat er verschillende lichtinvallen en kleuren te zien zullen zijn, maar als je liever een vaste kleur wilt is dat ook mogelijk. Aromatherapie houdt in dat er heerlijke geuren verspreid worden, waardoor je een heerlijk ontspannen gevoel krijgt. Beide therapieën zijn goed voor je geest, terwijl de massagemogelijkheden met name goed voor je lichaam zijn.