Douche onderdelen

Advies en uitgebreide info over het kopen van diverse douche onderdelen, zoals deuren, gordijnen en wanden.

Je kunt een badlift kopen voor ouderen in de douche. Dit zorgt er voor dat douchen toch mogelijk is en het zorgt ook voor een veilig gevoel. Wil je ook een badlift kopen voor ouderen in de douche?Tegenwoordig ligt bij het verbouwen van je badkamer de nadruk op functionaliteit en design. Waren er eerst alleen gewone draaiknop mengkranen, tegenwoordig zijn ze er in allerlei uitvoeringen.

 

 

 De douchekop was in het verleden vaak niet meer dan een simpel metalen plaatje. In dat metalen plaatje zaten kleine gaatjes waar water uitkwam. Hier omheen zat een ronde behuizing met een gat erin voor de toevoer van het water.Tegenwoordig zijn er veel leuke douchegordijnen te koop en er zijn zelfs heuse design uitvoeringen in de handel.

 Tegenwoordig kom je steeds vaker een radio in de Nederlandse badkamer tegen. Je kunt ze in veel verschillende kleuren en designs krijgen en ze worden in vrijwel alle sanitaire winkels verkocht.

 

 Een douchestoel kan dienen voor het comfort en geeft je rust tijdens het reinigen van je lichaam. Daarnaast is de functie ervan met name van belang voor mensen met lichamelijk beperkingen en ouderen die moeilijk staande kunnen douchen.

 Een thermostaat douchekraan is een handige en veilige oplossing voor bad en douche. Anders dan met een draaiknop- of een mengkraan is met een thermostaatkraan de kans op veel te heet water zeer klein, een goede beveiliging dus.

 Een douche paneel heeft veel en uitgebreide functies, en heeft behalve een hoofd- en handdouche ook zijdouches die zorgen voor een heerlijke massage.