Het comfort van een Grohe douche

Je wilt uiteraard heerlijk genieten van je douche, vooral als je net wakker bent, of net voordat je gaat slapen. Dan is het een goed idee om te kiezen voor een Grohe.

 

 

De Grohe douche                                

Grohe is de topper op het gebied van douches en zorgt voor een totale ontspanning van je lichaam. Een heerlijke ontspannende werking waarna je je weer heerlijk fit voelt. Er zijn verschillende modellen die alle voorzien zijn van de Grohe Dreamspray technologie, waardoor je een ultieme douche ervaring kunt beleven. Grohe biedt een zeer uitgebreid assortiment. 

De mogelijkheden en uitvoeringen

Een Grohe douche is er in verschillende uitvoeringen. Zo zijn de laatste trends douchepanelen, extra grote douchekoppen en zelfs inloopdouches. Er is keuze uit extra mogelijkheden, zoals:
· Zo kun je de straalsoort en de straalrichting instellen.
· De extra grote koppen zijn tegenwoordig vrij standaard aan het worden. Deze worden ook wel rain shower (regendouche) genoemd. De rainshowers zijn te krijgen in twee groottes, namelijk 130 mm en 160 mm. Door het aanpassen van de straal en richting van de straal kun je genieten van een heerlijke massage. Zo kun je voor een zachtere massagestraal kiezen of juist voor de hardere jetstraal. De stralen die je kunt instellen zijn massage, normal, champagne, pure, jet en rain. Net wat je zelf wilt en waar je voor in de stemming bent.               
· Een Grohe is ook voorzien van cooltouch technologie. Dit betekent dat de buitenkant nooit warm wordt.
· Ook qua uitstraling is dit merk een topper omdat er gebruik gemaakt is van de starlight technologie zodat er een langdurige glanzende chroomlaag ontstaat.    

Verkooppunten en informatie                                                        

Is er geen Grohe winkel bij je in de buurt, vraag dan bij je sanitair winkel eens om een brochure van dit merk. Een goede sanitair winkel zal meestal op de hoogte zijn van hun producten en kan je vast en zeker meer informatie geven.

Bekijk hier een filmpje over de Eurphoria van Grohe.